Persoonlijk

Wij hebben veel oplossingen voor veel situaties. Afgestemd op uw persoonlijke problematiek.

Hero image

KMO's en familiebedrijven

Onbetaalde vorderingen zijn niet alleen gewoon vervelend voor de meeste KMO's, ze betekenen al wel eens vaker het einde van een kleinere onderneming of een familiebedrijf. Als er goederen moeten worden ingekocht, verwerkt en verkocht, kan zelfs de meest hardwerkende vakman alleen overleven als zijn klanten betrouwbaar en op tijd betalen.

Aanmaningen kosten tijd en geld, zodat er minder tijd rest voor de kernactiviteiten. Er zijn juridische aspecten waarmee rekening gehouden moet worden. Kortom, een zware last voor kleine en middelgrote ondernemingen.

Wij onderhandelen namens u met uw klanten en verdedigen uw belangen, via minnelijke of juridische incasso.

Hero image

Chaos op kantoor

Uw boekhouder heeft andere oorden opgezocht! U hebt te weinig personeel op kantoor! Niemand zorgt meer voor uw aanmaningen! Er breekt, met andere woorden, langzaam chaos uit in je kantoor!

Laten we samen uw persoonlijke situatie bespreken, met het oog op een verstandige oplossing die snel en kosteneffectief kan worden geïmplementeerd.

Hero image
Geef het een keer aan ons

Gun uw advocaat een pauze

Straetus is een gratis of zeer goedkoop alternatief voor uw advocaat! Voordat u uw openstaande posten aan uw advocaat overhandigt, kunt u ons een kans geven: zo besparen we u en uw debiteuren veel geld. Onze juridische invorderingen zijn meestal gratis. Indien niet gratis (bv. als u geen afdwingbare betaalvoorwaarden hebt), dan zijn ze nog altijd zeer goedkoop.

Hero image

Oplossingen

Wij bij Straetus bieden u individuele oplossingen, ook in pakketten, aangepast aan uw persoonlijke situatie en aangepast aan uw branche. Neem contact met ons op en laat u adviseren.

Neem contact op
Hero image
Straetus Logo
Straetus België

Steenovenstraat 5, 2580 Putte
Ondernemingsnummer: 0886.479.832

Email
info@straetus.be
Phone
+32 3 808 79 98
Toezichthoudende overheid: Federale Overheidsdienst Economie, K.M.O., Middenstand en Energie Algemene Directie Economische Inspectie Koning Albert II-laan 16, 1000 Brussel
Laatste nieuws

Copyright @2024 Straetus