Wij zijn op zoek naar franchise ondernemers

o.a. in de regio Limburg, Brasschaat en Brugge

Straetus Icon

Wat biedt Straetus de franchise ondernemer

Tegen vergoeding biedt Straetus gebruikmaking van het merk Straetus, het door Straetus ontwikkelde softwareprogramma Straetus APP, diverse faciliteiten en ondersteuning. De software legt de basis voor de gehele(franchise) organisatie. Het ondersteunt in Sales, Work-flows, Management en Administratie. Daarnaast is de software inzichtelijk en toegankelijk voor de opdrachtgevers van de franchisenemers.

Over Straetus

Straetus is actief in de Benelux sinds 2009 op de incassomarkt. Straetus richt zich op het KMO en stelt zich ten doel voor de opdrachtgever de DSO (gemiddelde tijd dat een bedrijf nodig heeft om de facturen betaald te krijgen) terug te brengen en tegelijkertijd de relatie tussen crediteur en debiteur te herstellen dan wel te behouden.

Het hoofdkantoor van Straetus Incasso België is gevestigd in Putte en de directie bestaat uit Herman Eerdekens, Crijn Janssen en Dennis Kuipers. Straetus is een franchise-organisatie met een landelijke dekking. Zij biedt professionals de mogelijkheid zich voor eigen rekening en risico aan te sluiten.

Wat verwacht Straetus van een franchisenemer?

Een franchisenemer van Straetus moet een vertrouwensrelatie opbouwen met de opdrachtgever en met de debiteur. Het doel is de debiteur aan te zetten tot betalen én de relatie tussen crediteur en debiteur duurzaam te herstellen.

STRAETUS_069.jpg
Inspiratie

Je haalt dagelijks inspiratie uit het met raad en daad terzijde staan van de opdrachtgevers op het gebied van incasso en debiteurenbeheer.

Communicatie vaardigheden

Je bent energiek en enthousiast, je communiceert klantvriendelijk, transparant en daadkrachtig, zowel offline als online.

Commercieel inzicht

Elke franchise ondernemer is commercieel, klantgericht en altijd op zoek naar nieuwe opdrachtgevers.

* = verplicht in te vullen

Zorgen rond betalen?

Beschrijf uw probleem. Wij nemen contact op.

Straetus Logo
Straetus België

Steenovenstraat 5, 2580 Putte
Ondernemingsnummer: 0886.479.832

Email
info@straetus.be
Phone
+32 3 808 79 98
Toezichthoudende overheid: Federale Overheidsdienst Economie, K.M.O., Middenstand en Energie Algemene Directie Economische Inspectie Koning Albert II-laan 16, 1000 Brussel
Laatste nieuws

Copyright @2024 Straetus